Info

Om sollenby.se

Webbplatsen Sollenby.se drivs helt ideellt av Gustav Sollenby.

Jag har ägt domännamnet Sollenby.se i drygt 15 år och till och från haft personliga hemsidor och bloggar på sidan.
Eftersom jag ibland har varit dålig på att uppdatera min bloggar regelbundet har det känts väldigt tråkigt att webbutrymmet varit mer eller mindre outnyttjat under långa perioder.
Min tanke är att samla länkar till personer som heter Sollenby och deras bloggar, hemsidor och konton på sociala medier på ett och samma ställe. Att få sin länk till sin sida  publiserad här på webbplatsen är helt frivilligt och ingenting jag gör utan er tillåtelse. Skicka ett mail till admin(at)sollenby.se med dina uppgifter så ser jag till att länken till din sida kommer upp inom kort. Naturligtvis är det helt gratis.

 

Egen blogg på sollenby.se

Det finns även möjlighet för intresserade att ha en egen wordpressblogg på domänen sollenby.se. Adressen till bloggen blir i så fall ditt_förnamn.sollenby.se och du har möjlighet att anpassa layouten på bloggen som du själv vill med hjälp av WordPress webbgränssnitt. Min tanke är att man för detta är med och betalar en liten andel (ett par tior) av årskostnaden för webbutrymmet.

Egen mail på sollenby.se

På sikt finns även möjlighet att ha en egen mailadress på domänen Sollenby.se. Adressen blir i så fall ditt_förnamn@sollenby.se och det går att nå din mail via mailprogram i datorer och smartphones samt via ett webbgränssnitt hos webbhotellet one.com. Tanken är att man är med och betalar en liten andel av årskostnaden även för detta. Är du intresserad hör av dig till admin(at)sollenby.se.